De GDPR duivel

Ave

In het kader van de nieuwe General Data Protection Regulation (GDPR) willen we u meedelen dat Addergebroed geen misbruik maakt van uw e-mailadres indien u dit aan ons bezorgt/bezorgd heeft om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten op uw geliefkoosde blog.
Wanneer u melding krijgt van een nieuwe post, bevat die e-mail steeds de mogelijkheid om u uit te schrijven. Als u onze kritische mening niet meer wenst te ontvangen, kan u dit tevens melden door op dit mailtje te antwoorden. Wij verwijderen uw e-mailadres dan uit onze database.

Addergebroed

pagan-symbols-1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s