Dead Congregation – Promulgation of the fall

Tak tak, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…. En daarmee is in feite alles al gezegd. De gemiddelde obscure death metalliefhebber plaatst Anastasis Valtsanis ergens tussen Tori Black en Sasha Grey. Niet om de Griekse (grapje in een grapje) beginselen te eren, maar omdat de brave man zijn Dead Congregation voor een instant boner zorgt. Niet zeiken jonguh! Dead Congregation is niet origineel. Absoluut niet. Tien punten extra daarvoor! Maar daar waar Morbid Angel al lang het noorden kwijt is en Immolation zich on stage gedraagt als de Jostiband, weten onze Griekse oppergoden hoe death metal hoort te klinken in deze tijden van crisis. Perfecte nummers, perfecte organische productie en perfect artwork (dat durfde wel eens mis te lopen in het verleden). Daar waar voorganger “Graves of the archangels” (al 6 jaren geleden mensen) rechtdoorzee, hondsbuut en overgoten met een geutje dissonantie klonk, klinkt “Promulgation of the fall” net hetzelfde. Geen verschil dus. Ik mis nog een hit zoals “Teeth into red“, maar geef hem nog enkele beurten en het is zover. Kortom: Dead Congregation weet hoe het spelletje gespeeld moet worden en gaat dan ook aan de haal met de eerste prijs. The fallen angel is rising!!!

Flp: 91/100

Dead Congregation – Promulgation of the fall (Martyrdoom 2014)
1. Only ashes remain
2. Promulgation of the fall
3. Serpentskin
4. Quintessence maligned
5. Imaculate poison
6. Nigredo
7. Schisma
8. From a wretched womb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s